Retorn al camí del triomf per al Barça-CBS (77-71)

El bàsquet femení blaugrana torna a guanyar davant el Tuenti Móvil Estudiantes, per tancar amb victòria la primera volta

Segon triomf de la temporada de les noies entrenades per Tito Sobrín davant d’un altre club de la Lliga Endesa que té bàsquet femení, Tuenti Móvil Estudiantes. Les catalanes van completar un bon partit que les va portar a tancar la primera volta de la competició amb victòria.

Primer quart madrileny i igualtat posterior

Comença el partit i les col·legials, en tres minuts, posen un 0-8 al marcador. Gal·la Mestres col·loca el 3-8 amb un triple des de 9 metres als 6 min del partit, però l’Estudiantes continuava exercint el seu domini i el quart va acabar amb un 9-16 per a les madrilenyes.

El segon quart, amb la lesió de Carla Pérez, es revoluciona en defensa i atac amb l’entrada d’Helena Esteve, destacant també Meritxell Bellido, que es va multiplicar per omplir el buit de la també lesionada Cintia Molina.

Entre Esteve i Bellido, juntament amb Vanesa Verbo i els seus oportuns triples, el lluminós arriba a un 22-20.

A quatre minuts per al descans s’afegeix, amb un altre triple, Núria Carrión i aquests quatre minuts es fan memorables per la intensitat de joc que ens van regalar els dos conjunts. Al descans s’arriba amb un 34-36 per a l’Estudiantes.

Reacció per guanyar

Després del descans, amb el públic i les jugadores en comunió, la reacció de les de Tito Sobrin va ser espectacular, amb un parcial de 18-5 a la meitat del quart, que va acabar amb un 57-49.

L’últim quart de glòria, amb unes defenses molt intenses i la direcció màgica d’Irene Lahuerta i el control de Marta Montoliu, va arribar la nau de Sobrin a bon port: el de la victòria. El balanç de la primera volta es tanca amb dues victòries però amb molta il·lusió i bon gust de boca.