fcb.portal.reset.password
Massa pressió per al bàsquet femení blaugrana. / FOTO:ARXIU-FCB

Massa pressió per al bàsquet femení blaugrana. / FOTO:ARXIU-FCB

El Barça CBS sabia que tenia un partit molt important de cara a la segona fase de la competició. Fruit d’aquesta pressió, les del Baix Llobregat van sortir a la pista atemorides i van encaixar un parcial de 0-5 en contra, i encara ningú s’havia assegut als seients.

Walker, imparable

El cinc inicial català (Esquivias, Pérez , Esteve, Mestres i Molina) no podia aturar la nord-americana Walker, la millor del partit amb 18 punts i molta aportació en atac i defensa. El primer quart va acabar amb 15-25. 

La dinàmica es va invertir amb l’entrada de les júniors Cabanillas, Curto i Sira, que va donar pas a una fase d’encert en el tir (Montoliu 24 punts) i de molta intensitat al joc. Al descans, 39-40 i tot per decidir. 

Les balears dominen

A partir d’aquí, el partit va anar transcorrent amb intercanvis de cistelles, però sempre amb les balears per davant, amb 49-59 al tercer quart. A falta de tres minuts anaven 58-64. Als instants finals (68-72) les de Tito Sobrin van errar en els tirs finals.

La fitxa del partit

BARÇA CBS, 68
IF AIR EUROPA, 75

BARÇA CBS (68): Esquivias (2), Pérez (3), Esteve (5), Mestres (14), Molina (8), Cabanillas (3), Curto (5), Sira (4), Gibert, Alegre, Montoliu (24) i Carrión.                            

IF AIR EUROPA (75): Castro, Quirante (21), Rollan (4), Vila (3), Alzamora (16), Adrover, Matemalas (7), Alzamora M (6), Montserrat, Brunner i Walker (18).

Àrbitres: Posse i Lázaro

Tornar a dalt