Derrota en el debut a casa (41-65)

El Barça CBS va debutar al Juan Carlos Navarro amb una clara derrota contra les biscaïnes del Gernika per 41 a 65

Les santfeliuenques van sortir a la pista a donar bones sensacions davant un rival que a la primera jornada havia guanyat per 51 punts i que té en la nord-americana Miller una de les jugadores més desequilibrants de tota la Lliga de plata espanyola.

Competint d’inici

I de fet durant 20 minuts les deixebles de ‘Tito’ Sobrín van competir de valent i van arribar a manar al marcador: 13 a 10 al final del primer quart i 16 a 12 al minut 15 amb una generosa aportació en atac de Meritxell Bellido, amb 9 punts.

Tanmateix, una reacció de les basques als darrers cinc minuts les va posar sis punts per davant (18 a 24).

Canvi total

Al segon temps, el panorama va canviar de manera radical. Al Santfeliuenc se li va entravessar la rigorosa zona de les basques i en atac l’aportació de Brettany Miller, Judit Monasterio i Naiara Díez va ser letal.

Un parcial de 0 a 12 va deixar el marcador en un clar 24 a 43 amb un Barça CBS incapaç de fer front al vendaval visitant. Amb el marcador dat i beneït, el Barça es va mostrar més encertat en atac, sobretot en accions individuals, però ni tan sols això va servir per evitar la contundent victòria d’un equip de Gernika que va demostrar al Juan Carlos Navarro la condició de favorit.