Derrota del Barça-CBS a la pista del segon classificat (79-54)

El bàsquet femení blaugrana cau a la pista del CREF HOLA, segon classificat de la competició

Les blaugranes no van tenir opcions davant un dels equips més potents de la Lliga. Amb dues jugadores americanes a les seves files, les de Madrid van demostrar el seu nivell i les barcelonistes hauran de continuar lluitant per anar cap a dalt a la classificació.

Sense opció

Plàcida victòria del CREF, segon de la Lliga, amb vuit victòries, davant un Barça-CBS que tanca la taula classificatòria amb un sol triomf. Les de Tito Sobrin en cap moment van inquietar el seriós conjunt d’Antonio Pernas.

L’aportació de les jugadores americanes del conjunt local, Stroman i  Chelsey Lee, amb  15 i 20 punts i 17 rebots, va ser clau.

El resultat al primer quart, 17 a 8, ja mostrava per on podia anar el partit. En el segon parcial tots dos conjunts van estar més encertats, però amb més avantatge per a les locals, que dominaven al descans per 43-26.

Tornant del descans, el CREF va posar per primera vegada la distància dels 20 punts entre ambdós conjunts i així fins al final, sense cap ensurt i amb tot resolt.