Triomf al final (72-81)

El Barça-CBS aconsegueix la seva tercera victòria gràcies a l’encert en el tir i a un molt bon últim quart

Tercer triomf del bàsquet femení blaugrana, aquesta vegada a la sempre complicada pista de La Seu d’Urgell. No perdre la fe en si mateixes i l’encert en el tir exterior va possibilitar a les blaugranes assolir un triomf, a la recta final del partit

Equilibri inicial

El partit no començava gaire bé per a les noies del Baix Llobregat i un 7-2 favorable al Sedis marcava les primeres diferències a favor de les de La Seu. Però una bona reacció de esa blaugranes de la mà de la capitana Sandra Martín (6 punts en 2 minuts) deixava el marcador igualat en el minut 7 (11-11).

El partit tenia molt bon ritme per part dels dos equips que intercanviaven cistelles fins a arribar al 19-20 favorable al Barça-CBS al final d’aquest període.

Sedis pren la iniciativa

El segon quart començava igual, intercanvi de bones accions per a ambdós bàndols i igualtat a l’electrònic (24-24 al minut 13). A partir d’aquí les de Sant Feliu van deixar de veure cistella i això va permetre a les de La Seu agafar una diferència de 10 punts al minut 19 (40-30). Ara bé, una bona reacció de les nostres, amb un parcial de 2-7, deixava el partit obert a la mitja (42-37).

En tornar de la mitja part les coses no canviaven, un triple per cada costat denotava l’encert dels dos equips de cara a cistella, però de mica en mica La Seu anava agafant distàncies fins al 48-40 al minut 23. Així i tot, un parcial de 2-10 en dos minuts, liderat per Júlia Alsina amb dos triples consecutius, deixava el marcador amb un 50-50 al minut 26.

Les coses seguien ajustades, però un triple sobre la botzina final des del mig del Sedis posava el 63-57 al final d’aquest quart, deixant el partit obert, però amb un mal regust de boca per a les blaugranes.

Capgiren i guanyen

Els últims deu minuts no començaven bé per al Barça-CBS, dues cistelles del Sedis posaven distància i deixaven les de Lleida 10 punts a dalt (67-57 al minut 32).

Va ser aleshores quan va aparèixer el millor Barça-CBS. Un augment en la intensitat defensiva i un gran encert en el tir exterior (4 triples en aquest període), va capgirar el marcador amb un parcial de 3-24 en nou minuts, que deixava les de Sant Feliu 11 punts amunt al minut 39 (70-81). Dos tirs lliures finals del Sedis deixaven el marcador amb el 72-81 final.