Derrota, però bon joc (58-63)

Les baixes condicionen el Barça-CBS davant el CN Terrassa, un dels equips més potents de la categoria

Les blaugranes afrontaven el partit amb importants baixes, però malgrat tots els condicionants les del Baix Llobregat van competir a un molt bon nivell durant tot el partit.

Bons 20 primers minuts

El primer quart va mostrar un equip visitant consistent que castigava les badades defensives de les locals (13-18).

En el segon quart les del Baix Llobregat van jugar els seus millors minuts. Una millora defensiva acompanyada d'un gran encert en tir exterior va fer que els locals acabessin amb una diferència a favor d'un punt (36-35).

Sense poder remuntar

En el tercer quart les egarenques s'imposaven clarament gràcies al seu joc interior, per dominar el quart per un clar 42-53. Les visitants van adquirir el seu màxim avantatge a favor quan faltaven tres minuts per finalitzar el matx, 48-59.

La forta pressió defensiva de les locals va fer que se situessin a només quatre punts i possessió, però un parell d'accions precipitades no van permetre culminar la remuntada.