Derrota davant el líder (52-69)

El bàsquet femení blaugrana cau davant el CB Valls, líder de la categoria

Arribava al pavelló Joan Carles Navarro el líder de la categoria, el CB Valls. Malgrat els intents de les blaugranes de fer saltar la sopresa a casa, la qualitat de les de l’Alt Camp es va plasmar sobre la pista blaugrana.

Control en el primer quart, distància en el segon

El primer quart va mostrar un Barça CBS encertat en el tir exterior i capaç de controlar el joc més físic de les visitants. Així es va arribar al 13-14.

El segon quart va resultar decisiu. Les de Valls van augmentar la seva intensitat, mostrant una defensa dura que no permetia cap tir còmode, i alhora dominaven el rebot, que els permetia sortir en contraatac. Tot això es tradueix en el resultat, 20-33.

Partit trencat

El tercer període s'inicia amb la mateixa tònica: joc físic de les visitants i les locals, que no troben posicions clares per anotar, i la diferència va augmentant gradualment fins a arribar a la màxima, 27-48, min 5. A partir d'aquest instant les blaugranes trenquen la defensa de les de l'Alt Camp i, gràcies al seu tir exterior, redueixen la distància, 39-52, amb els últims deu minuts per jugar.

Una mala sortida de quart penalitza definitivament les del Barça, les visitants recuperen els 20 punts, 39-59. A partir d'aquí torna la igualtat, les visitants controlen el partit i no permeten a les del Baix Llobregat acostar-se al marcador. Així s'arriba al final amb victòria per a les de l'Alt Camp per un clar i just 52-69.