fcb.portal.reset.password

El Barça-CBS va caure a Tarragona. /FOTO:Arxiu-FCB

Malgrat plantar cara durant els dos primers quarts, el bàsquet femení blaugrana no va poder vèncer el Nemser Tarragona, un dels equips més potents de la categoria. L’encert ofensiu de les tarragonines va ser clau en el desenvolupament del partit.

Igualtat fins al descans

Els dos primers quarts van estar marcats per la igualtat. Les locals mostraven una forta defensa i intentaven, per mitjà d'una forta pressió, contrarestar la diferència d'altura. Així es va arribar al final de la primera part, amb avantatge local de tres punts (28-25).

Les blaugranes estaven ben posicionades a la pista i demostraven que podien competir amb un dels millors equips del grup.

Encert local

El descans no va caure gens bé a les blaugranes i el tercer quart va marcar la tònica del partit. Les tarragonines es van mostrar molt agressives en atac i van aconseguir tirs d'alt percentatge i van anotar molt des del tir lliure. En canvi, les blaugranes van oferir una defensa molt tova i amb escassa circulació de pilota. Així va finalitzar el període, amb un clar avantatge local (50-34).

A l'inici de l'últim període les locals van adquirir el seu màxim avantatge (56-34). A partir d'aquest moment les visitants, gràcies a un canvi defensiu i a una intensitat més gran en el joc, van aconseguir anar reduint la distància fins a finalitzar el partit (63-55).

La fitxa del partit

Nemser Tarragona 63

Barça CBS 55

Nemser Tarragona: Fort 2, Magre 4, Fort 12, Andreu 8, Vilamajor 15, Masip 8, Martínez 1, Martí 4, Martí 9

Barça CBS: Codina 11, Ortiz 10, Fuster 6, Tarrés 1, Martin 11, Alsina 6, Simón 10

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();