fcb.portal.reset.password

El bàsquet femení blaugrana va caure a Valls. /FOTO:Arxiu-FCB

El Barça CBS perd a la pista d'un dels líders de la competició, el CB Valls. Les del Baix Llobregat es presentaven amb baixes, fet que es va agreujar amb la lesió de l'Aida Nebot a l'inici del segon quart.

Planten cara fins al descans

Les locals es van mostrar molt fortes des de l'inici i aprofitant-se de les badades defensives visitants i del rigor arbitral, amb la defensa del Barça CBS assolien ràpids avantatges. El quart finalitzava 13-7.

El segon quart va mostrar el millor joc visitant. Amb una forta defensa i una circulació ràpida de pilota, el quart va finalitzar 26-24.

Les baixes condicionen el partit

A la represa tot continuava igual, i la igualtat era la nota dominant del partit. Així s'arribava al final del quart amb el resultat de 40-35 i amb totes les opcions per als dos equips.

El treball realitzat durant tot el partit i les baixes van passar factura a l’últim període, en què les blaugranes rebien un parcial de 7-0 que deixava el partit sentenciat. Tot i això, les del Baix Llobregat van continuar lluitant per acabar el partit amb el resultat final de 56-42.

Canvi d’entrenador

L’entrenador Daniel Ponsico del Barça-CBS va presentar la seva dimissió i ha estat substituït per Josep Gómez León. Daniel Ponsico continuarà amb les tasques de coordinació de pilota gran (d'Infantil a Sènior).

La fitxa del partit

CB VALLS 56

BARÇA-CBS 42

CB VALLS (56): Romeu 3, Tomas 2, Massip 6, Llagostera 2, Marine 3, Carrillo 10, Arias 7, Masides 12, Marti, 4, Cabezas 7

BARÇA CBS (42): Codina 10, Ortiz 10, Tarrés, Reixats, Triginer 2, Martin 2, Alsina 12, Nebot, Simon 6.

Tornar a dalt