fcb.portal.reset.password

El Barça CBS, en un dels seus partits. Foto:Barça CBS

El Barça CBS va dominar durant 35 minuts a la pista de l'Hispano Canyelles, un equip que va demostrar el perquè del seu lloc a la classificació. Tot i les baixes, el Barça CBS va fer la millor primera part de la temporada.

Bona defensa

El bàsquet femení blaugrana va deixar les locals en 26 punts i va anotar-ne 37, amb un gran equilibri entre joc interior i joc exterior, amb poca pèrdua de pilota i defensa amb molt bona actitud.

Hispano va poder anotar principalment gràcies a una de les seves millors qualitats, el rebot ofensiu. Al tercer quart el Barça va pagar el peatge de les faltes, tot i que va poder mantenir el resultat.

El darrer quart, decisiu

La remuntada de l’Hispano es va fonamentar en el darrer quart, amb un parcial de 24 a 16. Les faltes personals van pesar a les blaugranes i l’encert en el tirs lliures per part de l’Hispano va ser clau.

El Barça CBS, que va lluitar fins al darrer segon i va perdre de 2 punts, va destacar per la bona imatge, amb actitud immillorable i bon joc.

La fitxa del partit

HISPANO CANYELLES 63

BARÇA CBS 61

Hispano Canyelles (63): Delgado (7), Martínez (1), Gutiérrez (4), Aldea (9), Diaz (2), Mas, G. (6), Casassas (0), Mas, L (4), Astola (0), Monforte (4) Campos (26), Sala (0).

Barça CBS (61): Nebot. N (2), Alsina (15), Martín (4), Messeguer (12), Simon,A. (8) -cinc inicial- Martinez (4), Pascual (11), Nebot, A. (0), Ortiz (5)

Parcials: 11-18, 26-37, 39-45,63-61.

Tornar a dalt