fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona CBS va caure a Tarragona.FOTO:ARXIU-FCB

Malgrat que tot apuntava que el partit del Barça de bàsquet femení a Tarragona seria més igualat, un parcial de 15 a 1 favorable al Nemser TGN va sentenciar el partit

Igualtat inicial

El partit començava amb encert per part dels dos equips. En el minut 5 un 10-12 donava avantatge a les de Sant Feliu, però un parcial de 7-0 per part de les de Tarragona col·locava les locals amb un 17-12 favorable en el minut 9.

Una bona reacció de les blaugranes, però, sobretot en defensa, es veia reflectit amb un parcial de 0-9 i feia capgirar l'electrònic (17-21). Tanmateix, el quart es tancaria amb un triple de les locals (20-21).

Durant el segon quart les diferències no van ser mai superiors als dos punts; així, s'arribava a la mitja part amb un empat a 34 punts.

Parcial trencador

Semblava que el partit seria igualat, però les noies del Barça van sortir adormides del vestidor i les de Tarragona van imposar el seu ritme, que es va traduir amb un parcial de 15-1 en 5 minuts. A partir d'aquí, i de mica en mica, les blaugranes van anar remuntant. El quart es tancava amb un 49-40.

L'inici de l'últim quart semblava deixar sentenciat el partit amb un nou parcial de 7-2 per a les locals que deixava el marcador en un 56-42.

Va ser aleshores quan va sortir el millor Barça, que amb un parcial de 14-3 deixava l'electrònic 57-59 quan faltava un minut i mig per acabar el partit. Al final, però, dues cistelles fallades per empatar el partit van sentenciar l'enfrontament a favor de les de Tarragona.

La fitxa del partit

Nemser TGN BC 65

Barça CBS 61

Barça CBS: Nebot, Ortiz (13), Martínez (5), Pascual (15), Meseguer (5), Martín (4), Alsina, Raja (5), Simons i Williams (13).

Nemser TGN: Rovira (4), Fort (8), Andreu (5), Martín (8), Magriñà (17), Duran (2), Martí (10) i Martí (11).

Tornar a dalt