Un mal segon període sentencia l’UNES Barça

Un parcial de 2-19 en el segon quart ha deixat sense opcions a un Barça que ha plantat cara al CAI Deporte Adaptado

L’UNES Barça rebia avui al líder de la competició, el CAI Deporte Adaptado, en un enfrontament que podia deixar el conjunt català com a únic equip imbatut del seu grup. El matx ha començat amb un Barça molt encertat que ha pogut obrir un petit avantatge gràcies a dos bàsquets consecutius de Biel Carbó que han deixat el 14-8 al final del primer període.

Tota la bona feina feta en els primers 10 minuts de partit s’ha esfumat després del parcial de 2-19 que els blaugranes han encaixat en el segon període i que deixava el 16-27 al descans.

Tot i la reacció del Barça en els dos últims quarts el conjunt aragonès ha estat capaç de gestionar l’avantatge i sumar una nova victòria per 44-58.

Relegats a la tercera posició

Amb aquesta derrota l’equip blaugrana es queda en tercera posició 2 victòries i una derrota (amb un partit pendent). El CAI segueix com a líder del grup 2 de la segona divisió seguit pel CB Sureste GC Santa Lucia amb 2 victòries i dues derrotes.