L'UNES Barça lluitarà per pujar a primera divisió

L'UNES Barça lluitarà per pujar a primera divisió

Els blaugranes afronten la Final Four de Murcia amb l’objectiu de plantar-se a la final per tal d’assegurar-se la promoció d’ascens

Haver signat una temporada quasi perfecte, amb només una derrota en tota la fase regular, no és suficient per a l’UNES Barça. Els blaugranes busquen ampliar el seu horitzó a la Final Four de la segona divisió, la qual es disputa aquest cap de setmana a Murcia, amb l’objectiu de lluitar per pujar de categoria de manera directe.

La final com a principal objectiu

L’UNES Barça tindrà el seu primer repte dissabte amb la semifinal que enfrontarà al conjunt dirigit per Oriol Claret amb l’amfitrió de la competició, l’UCAM Murcia BSR. Els locals, que comptaran amb el suport de la seva afició, seran un rival complicat pels blaugranes que s’enfronten al campió de la fase regular del grup 1.

Cal destacar que l’objectiu principal de l’UNES Barça és superar l’UCAM, un fet que donaria una vida extra als blaugranes en cas de perdre la final, ja que el subcampió de la Final Four disputarà la promoció d’ascens amb el penúltim classificat de la primera divisió.

En cas que el Barça arribi a la final, la qual es jugarà diumenge a les 12.00 hores, es trobaria o bé amb el CAI Deporte Adaptado o amb el Deporte Adaptado Bahía de Cádiz, els dos equips que jugaran l’altre semifinal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut