L’UNES Barça confirma el seu bon estat de forma abans de la Final Four de Murcia (81-10)

L’UNES Barça confirma el seu bon estat de forma abans de la Final Four de Murcia (81-10)

Els blaugranes han guanyat amb contundència el CD Discaesports i ja pensen en les fases d’ascens del 21 i 22 d’abril

La secció de bàsquet en cadira de rodes del Barça ha guanyat avui el CD Discaesports per un contundent 81-10. El partit, que ha estat dominat des del primer minut per l’UNES Barça, no ha tingut cap mena d’història ja que al final del primer període els blaugranes ja guanyaven per 21-2.

Agafar confiança per Murcia

Amb el partit sentenciat, el Barça ha encarat els altres tres períodes amb la intenció d’agafar un bon ritme competitiu de cara a la Final Four de Murcia d’aquí a quinze dies. El conjunt d’Oriol Claret no ha abaixat el ritme i ha anat ampliant la diferència fins els 71 punts del final del partit (81-10)

Una segona volta que permet ser optimistes

Amb aquesta victòria l’UNES Barça tenca una segona volta perfecte i finalitzarà la fase regular en segona posició (si no hi ha cap sorpresa demà i el CAI guanya el seu partit). En les 10 jornades disputades, els blaugranes només han perdut en una i arriben en un bon estat de forma en el moment clau de la temporada.

D’aquesta manera el Barça assoleix el primer objectiu de la temporada, entrar a la Final Four d’ascens que es disputarà el pròxim 21 i 22 d’abril a la ciutat de Murcia. Tot i que encara pot haver un canvi d’última hora, el Barça s’haurà d’enfrontar a l’amfitrió en les semifinals. De fet, el tècnic de l’UNES Barça ha assegurat després del partit d’avui que “ara l’objectiu és fer un bon paper a la Final Four i mirar de passar a la final, ja que això ens asseguraria jugar la promoció d’ascens”.

A més del Barça i l’UCAM Murcia, els altres dos equips classificats són el CAI Deporte Adaptado i el Deporte Adaptado Bahia de Cádiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut