fcb.portal.reset.password

Foto del primer equip 2016/17

L’UNES FC Barcelona segueix competint i aquest cap de setmana va superar per un contundent 67-28 el CB Mifas de Girona en el que ha estat l’últim partit de la primera volta  ala Lliga Nacional. El balanç actual és de 4 triomfs i dues derrotes.

Els blaugranes van començar el partit d’allò més bé amb el 16-7 inicial, gràcies a la defensa, que va forçar pèrdues i va robar moltes pilotes. Això va permetre trobar després bones accions en atac i al descans el marcador reflectia un gran 33-12 que deixava el partit encarat per a l’UNES.

En la represa l’equip va seguir igual, o més, concentrat i va trobar sempre el jugador millor posicionat per poder anotar. L’avantatge seguia creixent i va arribar a ser de mñes de trenta punts amb el 49-18.

Finalment, en l’últim quart, la victòria es va acabar de confirmar gràcies a la gran defensa sobre els homes grans, que no podien entrar a la zona d’atac, i ofensivament l’equip va seguir trobant bones opcions per acabar amb el 67-28 i tenir un balanç de 4 triomfs i dues derrotes.

Tornar a dalt