Sureste Gran Canària – UNES FC Barcelona: Triomf valuós a domicili (36-57)

Els blaugranes aconsegueixen una victòria vital a Las Palmas i mantenen totes les opcions d’accedir a la segona fase de la Lliga Nacional Grup Est

L’UNES FC Barcelona va aconseguir un triomf de prestigi per 36-57 a la pista del Sureste Gran Canària de Santa Lucía de Tirajana, on tradicionalment era complicat treure bons resultats. El matx va ser molt intens des de l’inici, amb el 8-12, del primer període, aconseguit gràcies a la pressió a tota la pista i una defensa mixta a dos dels seus jugadors més importants.

En el segon quart la defensa va seguir sent bona, amb pressió, i treballant en atac per mantenir l’encert. El 19-27 amb el qual es va arribar al descans va ser esperançador i es va refermar en el tercer quart amb el 28-40 del minut 30. Tot i així l’equip canari va fer un parcial de 6-0 d’inici que va igualar el partit amb el 34-40, fet que va obligar l’UNES a demanar temps mort.

Tot i així, després de les indicacions del tècnic, un parcial de 0-15 a favor dels catalans va trencar i tancar un partit contra un rival directe en què la diferència final va ser de 36-57. Cal destacar l’esforç de tot l’equip en el triomf i el bon inici d’Álex Carrillo, nova incorporació de l’UNES.