fcb.portal.reset.password
Foto d'equip de l'UNES FC Barcelona

Foto d'equip de l'UNES FC Barcelona / FOTO: FCB

Al primer quart ja es va veure la concentració dels jugadors blaugrana, amb una defensa forta i un atac tranquil, buscant les millors opcions de tir i deixant el parcial amb un marcador favorable de 8-22. El segon període va ser bastant equilibrat, ja que va haver-hi errades en atac i en defensa per part dels dos equips. En aquest cas, el resultat del quart va ser d’empat (10-10) i, per tant, s’arribava al descans amb un avantatge de 18-32.

El tercer quart va seguir la mateixa tònica que el segon i va tornar a finalitzar en empat (10-10). En canvi, en el darrer període, es va demostrar la superioritat visitant amb una sortida forta en defensa, amb una pressió que no deixava passar de mitja pista als de L’Hospitalet, provocant errades en la passada i permetent recuperar moltes pilotes. Els locals van tancar el quart amb només quatre punts anotats i el resultat final va ser de 32 a 59 favorable a l’Unes FC Barcelona.

LA FITXA

BCR CEM (32): J. Torres 4, D. Campos 4, M. Alcoba 14, Dris 4, F. Fernández – quintet inicial -, D. Gallardo 4, T. Barruecos 2, S. Hernández, R, Meseguer.

UNES FC Barcelona (59): I. Martínez 8, T. López 6, O. Pérez 12, T. Sacristán 18, JC Guerrero – quintet inicial – A. Guerrero 9, D. Martínez 2, A. Parrilla 2, C. Rodríguez 2, I, Sánchez, L. Moya, A. Carrillo.

Àrbitres: Mulet i Figueredo.

Tornar a dalt