Tres de tres per a l’UNES FC Barcelona

Els blaugranes es van imposar a l’ADEMI Tenerife (42-51) i encapçalen la classificació de la Primera Divisió de la Lliga Nacional de Bàsquet Cadira de Rodes

Partit vibrant des del principi fins al final entre dos grans equips que es coneixen molt bé. Un començament de matx amb molt de respecte i moltes imprecisions per part d'ambdues esquadres, coneixedores del potencial del rival. És per això que al final del primer quart el marcador reflectia un 4-9 a favor dels visitants. Al segon període l'equip local es va posar la granota de treball i no va perdre la cara al duel, amb una bona pressió a tota la pista. De fet, es va arribar a posar per davant en finalitzar aquest segon parcial i el resultat al descans era de 21-19 a favor dels de Tenerife.

A la represa, l’UNES Barça va augmentar la intensitat i aquesta pressió es va començar a reflectir a l'electrònic, amb marcadors més ajustats. A mesura que anaven passant els minuts, la balança s’anava decantant cap al costat del conjunt blaugrana, tot i que l’ADEMI seguia pressionant en tota la pista. No obstant, aquest esforç defensiu dels locals va ser molt elevat i en van pagar un preu molt alt, ja que tres dels seus homes clau van haver d'abandonar la pista per cinc faltes personals. L'últim i definitiu període va ser una anada i tornada constant d'un cèrcol a l'altre, amb la diferència que el nostre equip no en perdonava ni una, mentre que l'equip local desaprofitava força cistelles sota el cèrcol contrari. L’UNES Barça es va tornar a imposar en aquests darrers minuts i el marcador final va ser de 42-51.