Toca aixecar el cap després d’una derrota dolorosa

L’UNES FC Barcelona perd davant l’Ademi Tenerife (45-56) i veu com es complica la classificació per als quarts de final de la Lliga Nacional

L’UNES FC Barcelona i l’Ademi Tenerife disputaven aquest dissabte un duel molt important de cara a assolir la classificació matemàtica per als quarts de final de la Lliga Nacional. Com era de preveure, el matx va ser molt igualat. Els locals no van estar prou encertats en la seva defensa mixta i, en atac, tenien dificultats per anotar amb facilitat. En canvi, els de Tenerife van començar amb bons percentatges de tir i amb una bona defensa sobre els jugadors clau de l’UNES FC Barcelona (12 a 16 al final del primer quart).

El segon període va seguir la mateixa línia que el primer. L’UNES FC Barcelona va optar per una defensa tancada però el conjunt visitant va trobar escletxes per la línia de fons. El resultat parcial del quart va ser d’empat i, per tant, es va arribar al descans amb un desavantatge de quatre punts (22-26).

Intent de reacció a la represa

A la represa, els blaugranes van sortir disposats a millorar en defensa i a intentar ser més eficients en atac. No obstant, el joc encara era un pèl massa precipitat i la defensa seguia sent fràgil. L’Ademi Tenerife ho va aprofitar per ampliar el seu avantatge en el marcador (33-39). Quedaven 10 minuts per al final del duel i l’UNES FC Barcelona era conscient que hi havia moltes coses en joc (la victòria, el bàsquet average particular, la classificació per quarts, etc.).

Malauradament, les coses no van sortir com tothom hauria desitjat i l’UNES FC Barcelona va acabar perdent el matx i el bàsquet average particular amb l’Ademi Tenerife (45-56). Així doncs, els blaugranes seran pràcticament matemàticament tercers d’aquesta Lliga Nacional i tenen poques opcions de classificar-se per als quarts de final. Toca aixecar el cap, analitzar les errades i mentalitzar-se bé per intentar sumar una nova victòria a Sabadell que permeti mantenir algunes opcions de classificació.