Derrota ajustada de l’UNES FC Barcelona a Gran Canària (60-57)

Els blaugranes encadenen la segona derrota consecutiva a la Lliga Nacional en un partit molt ajustat

L'UNES FC Barcelona va caure aquest cap de setmana a la pista del CB Sureste Gran Canària per un ajustat 60-57 i no va poder sumar un triomf d'una pista complicada en el primer partit de la segona volta de la Lliga Nacional.

El matx, disputat des del primer minut, es va moure en guarismes molt igualats amb el 16-14 del primer període i el 28-26 amb el qual es va arribar al descans. Les imprecisions en algunes passades i el baix encert en el llançament, claus per marxar als vestidors per sota en el marcador.

A la segona part el desencert va continuar sent una constant i els locals van marxar de vuit punts, 46-38, al minut trenta de partit. A l'últim període el matx es va igualar amb el 52-50 del minut 36, però diversos errors ofensius, combinats amb contraatacs locals, van suposar la derrota per 60-57.

És la segona derrota consecutiva de l'equip i els blaugranes han de seguir treballant. Tindran una altra oportunitat dissabte que ve, 27 de febrer, a Sant Feliu de Llobregat (16h).