Derrota a l’anada dels quarts de final

L’UNES FC Barcelona va caure davant el Servigest Burgos en el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga Nacional (32-74)

Sant Feliu de Llobregat va acollir dissabte passat el duel d’anada dels quarts de final de la Lliga Nacional entre l’UNES FC Barcelona i el potent Servigest Burgos. El partit va començar molt igualat i els blaugranes van resistir fins al minut 8. No obstant, a partir d’aquell moment, l’equip visitant va segellar un parcial de 0-8 en dos minuts per fer pujar un 9 a 18 en el marcador. El duel va entrar en una fase en què els blaugranes erraven cistelles relativament fàcils i el Servigest Burgos continuava el seu gran encert tant des de dins com des de fora de la zona (16-34 al descans).

L’UNES FC Barcelona va afrontar la segona part disposat a somniar amb la remuntada però no sortia res del que havien previst. Els locals no podien aturar els homes importants del Servigest Burgos i, en atac, es mantenia el baix percentatge d’encert. Finalment, el resultat definitiu deixa l’eliminatòria pràcticament sentenciada (32-74). Els blaugranes viatjaran el dissabte 30 d’abril a Burgos per intentar donar la cara i signar un bon partit.