fcb.portal.reset.password
El Barça va sumar la cinquena victòria

Els blaugranes encara no coneixen la derrota aquesta temporada / Foto: VÍCTOR SALGADO

Després de la parada per Nadal, el FC Barcelona va veure’s les cares amb el CB Mifas de Girona en un partit complicat i que va costar molt de tirar endavant.

Al primer quart els gironins van jugar una defensa molt intensa que no va permetre que els culers anotessin gaire, i el període va acabar amb un desavantatge de 8-11. Al segon l’atac va tenir més paciència a l’hora de jugar, i això es va reflectir en millors opcions de tir i millor joc col·lectiu. Els blaugranes van marxar al vestidor amb un punt de diferència a favor, 22-21.

Canvi de xip

La segona part va significar el canvi en el control del partit. El Barça va pressionar en tota la pista, els atacs visitants perdien efectivitat, i el ritme del joc va passar a ser culer als dos cantons del parquet. A l’últim període, tot i la millora gironina, els blaugranes van seguir amb la mateixa tònica del tercer quart i van mantenir la distància al marcador per acabar amb un 49-36 que els permet encadenar la cinquena victòria consecutiva de la temporada.

Ara toca pensar en el partit del cap de setmana vinent, en què l’equip viatja fins a Gran Canària per acabar la primera volta de la primera fase com a capdavanter i únic equip invicte de la Lliga Nacional Grup Est. 

Tornar a dalt