Segona victòria i primera a casa

Els blaugranes guanyen en la presentació de l’equip al Pavelló Juan Carlos Navarro

UNES FC Barcelona 49

CE Sant Nicolau 31

Els blaugranes jugaven a casa el primer partit de la temporada després de vèncer en el primer enfrontament de l’any a domicili. La primera part del matx va ser protagonitzada pel poc encert de tots dos equips de cara a cistella. El primer parcial va acabar amb un pobre 5-8 per als visitants, però al segon quart el marcador no es va moure gaire més i tots dos equips van marxar als vestidors amb un 15-17.

Segona part, diferent

A la represa els blaugranes van sortir molt concentrats, especialment en defensa; la pressió sobre el rival va permetre molts errors i el Barça va poder gaudir d’atacs més fluids. Fruit d’això són els dos punts que va anotar en tot el període el CE Sant Nicolau, que va deixar el marcador en un 33-19 momentani.

L’últim quart va seguir la mateixa tònica que el tercer i els culers van forçar diferents pèrdues de pilota per fer que els rivals esgotessin la possessió de 24 segons i, fins i tot, que no poguessin creuar el camp abans dels 8 segons reglamentaris. El resultat final de 49-31 és un reflex de la superioritat blaugrana a la pista.