L’UNES FC Barcelona no pot assolir l’ascens a la Divisió d’Honor

Amb la derrota d’aquest diumenge, els blaugranes ja no poden ascendir a la màxima categoria estatal

El somni de poder jugar la propera temporada a la Divisió d’Honor de bàsquet en cadira de rodes, la màxima categoria estatal, s’ha esfumat aquest diumenge. Els blaugranes han perdut davant l’Abeconsa Basketmi Ferrol per 41 a 57 i s’han quedat sense opcions. El primer quart del partit donava esperances als blaugranes de cara a la victòria. Els barcelonistes, a la finalització dels primers deu minuts, guanyaven 14-13, però a partir del minut deu l’equip de Ferrol ha capgirat l’electrònic (21-31) i ja no ha abandonat el lideratge.

En els altres partits de la Final Four els nois de Benito Alberola van perdre per 67-44 davant el Servigest Burgos en el primer matx que disputaven i, a la tarda, l’UNES FC Barcelona no va poder superar l’amfitrió, el Caja Vital Zuzenak (41-55).

Malgrat les derrotes a la Final Four d’ascens, l’equip ha realitzat una magnífica temporada. Els blaugranes van guanyar tots els partits de la fase regular i, a més, van protagonitzar una remuntada històrica davant l’Ademi Tenrife als quarts de final que els va permetre accedir a aquesta Final Four.