L’UNES FC Barcelona, malgrat perdre, manté les opcions d’ascens a Divisió d’Honor

L’equip de bàsquet en cadira de rodes ha encaixat dues derrotes, aquest matí davant el Servigest Burgos (67-44) i aquesta tarda envers el Caja Vital Zuzenak (41-55)

L’UNES FC Barcelona depèn dels resultats dels seus rivals per optar a competir la temporada vinent a la Divisió d’Honor, la màxima categoria estatal de bàsquet en cadira de rodes. Els blaugranes, que es troben disputant la Final Four d’ascens a Vitòria, han perdut els dos partits disputats aquest dissabte i, tot i tenir-ho complicat, encara aspiren a l’ascens.

Aquest matí els blaugranes no han pogut superar el Servigest Burgos i han caigut per 67-44. Malgrat la diferència al marcador, els homes de Benito Alberola han estat competint durant tot el matx. Després dels primers deu minuts el marcador reflectia un empat a 12, i al descans l’UNES FC Barcelona tan sols perdia de cinc punts (29-24). A la represa el Servigest Burgos ha sentenciat el marcador amb un marge de 18 punts al final del tercer quart.

Aquesta tarda l’equip ha disputat el segon dels tres enfrontaments que ha de jugar en aquesta fase d’ascens. El rival, en aquest cas, ha estat el Caja Vital Zuzenak, l’amfitrió. L’equip vitorià, que havia guanyat el partit inaugural, també ha estat capaç d’emportar-se la victòria davant el Barça. Els blaugranes han anat a remolc durant tot el partit i no han pogut evitar la derrota final (41-55).

Demà l’equip disputarà, a partir de les 10.00 hores, el tercer i definitiu partit d’aquesta fase d’ascens davant l’Abeconsa Basketmi Ferrol.