L’equip de bàsquet en cadira de rodes, invicte a la primera volta

Els blaugranes no han perdut cap partit

El partit va ser molt igualat des de bon començament. Els fitxatges dels canaris van permetre que el nivell del seu joc millorés i van crear moltes dificultats als blaugranes. Tot i això, el resultat al final dels primers vint minuts reflectia un lleuger però còmode avantatge de 20-30 favorable al Barça.

Intensitat a la segona part

Durant la segona part l’avantatge es va mantenir i va augmentar gràcies a la pressió en tota la pista amb defenses ajustades als jugadors clau canaris. Al final del tercer període el marcador assenyalava un 35-46. A l’últim quart els blaugranes van fallar molts tirs oberts que no van permetre que es distanciessin en el marcador. Els canaris van retallar la diferència, i al final dels 40 minuts el marcador va reflectir un 49-55.