Els blaugranes jugaran la Final a Quatre de Vitòria (50-19)

L’equip blaugrana supera còmodament l’Ademi Tenerife i jugarà la Final a Quatre els dies 9 i 10 de maig a Vitòria

Gran prova de foc la superada per l’UNES FC Barcelona al Pavelló Juan Carlos Navarro davant de l’Ademi Tenerife als quarts de final, el qual va superar àmpliament (50-19) en un partit molt treballat des del primer minut. Els 15 punts de diferència amb els quals els blaugranes van tornar de les Canàries eren molts, però la gran feina feta per tot l’equip va permetre superar el desavantatge còmodament i vèncer per 31 punts.

Sense nervis

Un dels objectius de l’equip era rebaixar la diferència quatre punts per quart i no posar-se nerviosos si això no passava. Però al final del primer quart els blaugranes ja guanyaven per 12-5. La feina seriosa en defensa va continuar al segon parcial, i es va arribar a la mitja part amb un marcador de 20-11.

Estocada a la segona part

Amb l’objectiu parcial aconseguit, els esforços de l’UNES FC Barcelona es van centrar a no defallir i continuar amb la feina feta tant en atac com en defensa. Una altra vegada la defensa va ser clau, i la recuperació de pilotes i el fet de no permetre que els atacs canaris acabessin en tirs van fer que l’avantatge s’anés ampliant al final del tercer quart (34-14). Lluny de relaxar-se, els jugadors blaugrana van seguir amb la mateixa tònica de joc i van acabar el partit amb un clar 50-19 que els permetia classificar-se brillantment per a la Final a Quatre a Vitòria.

Vitòria, seu de la Final a Quatre

Els culers miraran de poder pujar a la màxima divisió estatal del bàsquet en cadira de rodes els dies 9 i 10 de maig a la Final a Quatre que disputaran a Vitòria. Els rivals dels blaugranes són el Burgos, el Zuzenak i El Ferrol, i només dos dels quatre equips pujaran a Primera.