El Barça de bàsquet en cadira de rodes guanya 12 de 12 partits

Els blaugranes han guanyat els dotze partits disputats aquesta temporada

L’equip de bàsquet en cadira de rodes van jugar el darrer partit de Lliga i va tornar a guanyar per dotzena vegada aquesta temporada. Tot i que ja va aconseguir el campionat de Lliga Nacional Grup Est ara fa tres setmanes, és la primera vegada que acaba imbatut.

El matx va començar força bé per al conjunt català, amb bones defenses i atac fluids que van permetre acabar el primer quart amb un parcial de 8-20. Al segon quart l’encert ofensiu va ser molt dolent i el marcador a penes es va moure per acabar en 11-27 favorables als culers.

A la tornada dels vestidors l’equip local va millorar ostensiblement i es va apropar al marcador de manera perillosa. Després de 30 minuts de joc el resultat era de 30-40. Però al quart i definitiu quart els blaugranes van millorar les seves prestacions en atac i defensa i la victòria va caure del cantó culer.

Els barcelonistes disputaran ara els quarts de final davant del Servigest Burgos el cap de setmana de l’11 i el 12 d’abril i la tornada, una setmana més tard a Sant Feliu de Llobregat.