Caldrà remuntar

Els blaugranes cauen per 15 punts (53-38) i hauran de guanyar per 16 punts per jugar la Final a Quatre

L’equip de bàsquet en cadira de rodes es va desplaçar a Tenerife per jugar els quarts de final de la Lliga contra un rival difícil especialment a la seva pista. A més, els blaugranes van haver de prescindir d’Angel Fernández a l’últim moment per uns problemes mèdics.

Primera part igualada

El primer quart va començar amb força igualtat de tots dos conjunts. Malgrat que el període va acabar 16-12 favorable als canaris, l’UNES Barça va saber jugar aquest quart amb cap i sense deixar córrer els tinerfenys, una de les seves millors armes. Al segon quart, la millora en defensa va permetre que el resultat es capgirés i que l’equip marxés als vestidors amb un lleuger avantatge, 24-25.

Fatídic últim quart

A la tornada del descans les defenses eren intenses i no van permetre que cap dels dos equips marxés en el marcador. De fet, la igualtat va ser la tònica del tercer parcial del matx i el marcador no podia reflectir-ho més clarament, 36-36. L’últim quart va ser fatídic per als catalans. Algunes decisions arbitrals i el fet d’eliminar dos jugadors blaugrana per faltes va propiciar que els culers no poguessin lluitar pel triomf en el partit d’anada dels quarts de final, i només van ser capaços d’anotar dos punts i deixar el marcador final en 53-38.

Remuntada a casa

Ara els blaugranes hauran de remuntar el desavantatge de 15 punts per mirar de colar-se a la Final a Quatre i lluitar pel títol després d’haver aconseguit un històric 12 de 12 durant la Lliga Regular.