Triomf en el darrer partit per a l’UNES FC Barcelona (60-53)

El bàsquet en cadira de rodes blaugrana tanca la temporada amb un triomf davant l’Orto Tres Cruces de Zamora

Aquest dissabte els blaugranes jugaven l'últim partit de Lliga amb ganes de fer-ho bé i acomiadar-se de l’afició amb una victòria, ja que no hi havia possibilitats de ser a la Final a Quatre de la competició.

Disputant el partit

Al primer quart els blaugranes van sortir molt forts amb un parcial de 8-0 en tres minuts, però, com durant tota la temporada, la regularitat no va ser el seu fort i els de Zamora van reaccionar i, amb un parcial de 0-9 en quatre minuts, es van posar per davant i van acabar el quart amb un desavantatge de 12-15.

Al segon quart el Zamora va seguir treballant dur i amb un parcial de 0-5 en cinc minuts deixava el marcador amb un preocupant 14-20 al minut 5 i va provocar un temps mort per part del nostre equip.

Després d'aclarir conceptes l'equip va buscar diferents opcions d'atac, sense fer bones passades, bons bloquejos i tirant a la primera, sense jugar en equip. En defensa semblava que començàvem a defensar més fort, i es va acabar el quart amb un marcador ajustat de 27-28.

Canvi de dinàmica per guanyar

El tercer quart va començar igual que el segon, amb un parcial en contra de 0-5 en tres minuts, i es va arribar una altra vegada al minut 5 amb un desavantatge de sis punts (33-39), amb la mateixa tònica tant en defensa com en atac, tot i que va començar la reacció blaugrana i es va acabar amb un petit avantatge de 47-45.

L'últim quart va començar igual que el primer: amb un parcial a favor d'11-0 en sis minuts. Es va trencar el partit a favor de l’UNES Barça. L'equip blaugrana va agafar un bon avantatge i amb un 58-45 semblava que s'havia acabat el matx, però, lluny de la realitat, l'equip de Zamora va reaccionar i, amb un parcial de 0-8, va posar el marcador 58-53 quan faltava un minut i mig. Al final es va acabar el partit amb un resultat favorable al nostre equip per 60 a 53.