Triomf a Girona del bàsquet en cadira de rodes blaugrana (30-78)

Els blaugranes superen el CB Mifas en l’últim desplaçament de la primera fase de la Lliga

Diumenge passat l’UNES FC Barcelona feia l'últim desplaçament d'aquesta Primera Fase a Girona al Pavelló de Fontajau. Els blaugranes eren conscients de la importància del triomf i així ho van demostrar al llarg del partit.

Triomf encarrilat

El partit era important i els blaugranes van sortir molt concentrats, jugant bé, fent els sistemes d'atac i defensa, atacant amb fluïdesa i creant bones posicions de tir. D'aquesta manera, van fer un dels millors quarts de la temporada i van tancar el marcador amb un clar 2-21.

Al segon quart van començar a fer les rotacions, i van seguir treballant de la mateixa manera, amb els sistemes de joc en què entraven tots en la dinàmica d'equip. Van acabar el segon quart amb un marcador favorable de 10-41.

La mateixa tònica

El tercer quart va continuar amb la mateixa tònica de treball, defensant l'home de manera molt agressiva i provocant que l'equip gironès esgotés la possessió de la pilota en diverses ocasions. Aquest quart va acabar amb el marcador de 20-66.

En l’últim quart els barcelonistes no van abaixar la intensitat en defensa i la transició en atac va funcionar força bé. El resultat diu bastant de l'actitud per part de tots els nostres jugadors. Al final, el marcador va ser de 30-78.