Millora del bàsquet en cadira de rodes blaugrana, malgrat la derrota amb el Joventut (47-52)

Els blaugranes planten cara a un dels equips més competitius de la Lliga i milloren substancialment el seu joc

La derrota contundent en el partit de la primera volta pesava sobre el bàsquet en cadira de rodes blaugrana. Per aquest motiu els jugadors barcelonistes volien demostrar el seu nivell i, malgrat perdre, van donar molt bones sensacions.

Bon primer quart

Bon partit en línies generals. El primer quart, molt bo, bona defensa i bon atac, un parcial de 10-0 del minut 4 al minut 7. A l'atac marcaven les jugades i el Joventut Badalona no sabia com defensar.

Al segon quart els blaugranes no van defensar amb la mateixa intensitat i l’atac era una mica més lent. Quan faltaven quatre minuts l’UNES-Barça va canviar de defensa, i es va arribar al descans amb un desfavorable 23 a 24.

Joc vistós

El tercer va ser un bon quart per part dels dos equips. Un teva-meva molt bonic per al públic, amb la sensació que els jugadors gaudien jugant.

Als últims cinc minuts del darrer quart el Barça va tenir l’oportunitat de rematar el partit però va fallar quatre atacs seguits en possessions clares de llançament de sota cistella i els de Badalona van aprofitar el seu contraatac per finalitzar amb un 47-52 a favor seu.