fcb.portal.reset.password

Els blaugranes van caure a Badalona/FOTO: UNES BARÇA

Els blaugranes jugaven contra un rival molt complicat, ja que després d'un any sense poder jugar la Lliga Nacional ha tornat amb força amb un equip molt equilibrat i amb ganes de pujar a Divisió d'Honor A.

Al darrere des de l’inici

Al primer quart ja es va veure que l’equip badaloní anava a totes i que el nostre equip mostrava poca actitud, fallant passades, tirs dolents, amb un ritme que interessava l’equip local... En definitiva, no jugant a res. El primer quart es va acabar amb un marcador de 15-5.

El segon quart va ser pitjor, ja que els blaugranes seguien sense encert i la Penya, jugant a un gran bàsquet d'equip. Els blaugranes, en canvi, no trobaven el joc, fallaven passades i els mancava intensitat tant en defensa com en atac, com també referents en atac. El quart es va tancar amb un marcador de 34-9.

Sense reacció

Al tercer quart s’esperava una reacció d'orgull del nostre equip, però no es va produir. L’equip no va entrar en cap moment en el partit i l'equip local no perdonava i seguia amb la seva tasca. El quart es va acabar amb un marcador de 52-16.

L’últim quart va ser un mirall de tot el partit. El matx es va acabar amb un resultat dolorós per al nostre equip de 70-23.

Tornar a dalt