Segona victòria de la temporada per a l’UNES Regal FCBarcelona (66-34)

L’equip de bàsquet en cadira de rodes blaugrana es van imposar a Girona FC, en el derbi català de la categoria

Partit corresponent a la novena jornada de Lliga. S'enfrontaven els dos conjunts catalans de la categoria. Els locals amb la baixa de Cristian Cáceres s'enfrontaven al conjunt del Girona FC-Mifas, que tot i tenir la baixa de Carles Bermúdez sí que disposaven d'una incorporació inesperada, un dels seus millors homes en cursos anteriors, el francès Ahmed Bendriss.

Inici fluid

Els locals, sabedors de la importància del partit, sortien concentrats a la pista sabent aprofitar els punts febles del rival. Així es van fer grans en defensa i van aprofitar al màxim la velocitat, per així treure ja un avantatge de 12 punts al final del quart (18 -6).

El segon quart va ser igual de prolífic que el primer encara movent la banqueta, la defensa no va defallir i els atacs continuaven sent efectius. Mifas, però, cap a un petit parcial de 0-4 d'inici dels santfeliuencs contestaven amb un altre de 15-0, a la mitja part un 35-12 ja donava un avantatge tranquil·litzador per l’UNES Regal FCBarcelona.

Partit ja decidit

A la segona part es va continuar donant minuts als jugadors menys habituals i, malgrat que els atacs seguien sent bons, la defensa no va aconseguir mantenir el mateix nivell dels primers vint minuts. Tot i això, els locals també van aconseguir portar dos parcials 18-12 i 13-10, que donaven el 66-34 final.