Derrota del Regal Barça UNES davant l’Alcorcón (60-65)

El bàsquet en cadira de rodes blaugrana cau per cinc punts davant el Deporte Integra Alcorcón

Malgrat disposar de gairebé tota la plantilla el bàsquet en cadira de rodes blaugrana no va poder superar els madrilenys

Igualtat fins al descans

Va començar el partit amb l'equip molt animat i encertat en els tirs. El primer quart va acabar amb una puntuació de 16 a 9.

En el segon quart se seguia lluitant en defensa i aprofitant els atacs; l'equip seguia anotant, però l'equip contrari afinava més en els seus atacs. El resultat del segon quart era de 20-21.

Es manté la igualtat

Després del descans de la mitja part els dos equips van sortir a totes, atacant fort i aprofitant totes les oportunitats per encistellar, però l'equip local anava ja una mica carregat de personals i havia de vigilar.

El resultat del tercer quart era d'empat a 12, demostració que les forces i encert de l'equip local anaven minvant. Les faltes personals estaven fent molt de mal al conjunt català.

Les errades no perdonen

Ja a la recta final del partit es van tenir errades en els tirs, tirs fàcils de sota cistella, i l'equip contrari no fallava cap de les pilotes robades i tirades amb encert, cosa que demostrava la puntuació de l'últim quart, 12-23.

Quan s'havia anat tot el partit per davant, en els últims minuts es van perdre diverses pilotes i es van fallar les últimes cistelles. Final del partit: 60-65.