Derrota a la pròrroga (55-54)

El bàsquet en cadira de rodes blaugrana cau a Tenerife a la pròrroga, malgrat haver dominat gran part del partit

L’adaptació a la nova categoria està sent difícil per al bàsquet en cadira de rodes blaugrana. A Tenerife l’equip blaugrana va dominar el partit, però la falta de sort i un xic d’experiència no els va permetre sumar el primer triomf.

Frec a frec fins al descans

En el primer quart Tenerife va començar a pressionar, però tot i així el Barça gaudia de 3-5 punts d’avantatge, realitzant diversos contraatacs i acabant el primer quart amb un avantatge de 12-15.

El segon quart va ser més igualat. El Tenerife seguia pressionant i amb un millor joc i els blaugranes buscaven més els jugadors alts. Això va fer acabés aquesta mitja part amb el marcador de 24-27.

S’escapa el partit

El tercer quart va tenir una tònica similar: molta igualtat al marcador, amb petits avantatges. L’equip blaugrana continuava aprofitant el joc interior i sortint bé de la pressió, acabant el quart amb un avantatge d'un sol punt, 36-37.

En l'últim quart va ser quan els blaugranes van sortir més endollats i en 3 minuts van agafar un avantatge en el marcador de 36-45, però a partir del minut quatre va semblar com si es fonguessin els ploms al nostre equip, ja que no aconseguien anotar cap cistella més tot i que tiraven en bones posicions. En 7 minuts els blaugranes no van anotar cap cistella i l'equip de Tenerife va poder agafar confiança, empatar el partit i forçar una pròrroga.

A cara i creu

Arribats a la pròrroga, semblava que el FC Barcelona volia sortir fort i quan faltava un minut per acabar el partit van agafar un avantatge de 4 punts, però a causa d’un joc massa ràpid i males decisions, el Tenerife els va fer un parcial de 8 a 3 en l'últim minut i van caure per 55-54.