Derrota a El Ferrol del bàsquet en cadira de rodes blaugrana (55-54)

Malgrat tenir la darrera pilota per emportar-se el partit, el bàsquet en cadira de rodes blaugrana va caure per un sol punt a El Ferrol

L’UNES Regal FC Barcelona viatjava a El Ferrol, conscient de la dificultat de la pista gallega, però l’equip hi anava mentalitzatat de poder guanyar el partit i estar a la zona tranquil·la de la classificació.

Igualtat als dos primers quarts

El primer quart va ser igualat amb petits avantatges per als blaugranes, però sense grans defenses i joc fluid, i el quart va acabar amb un petit avantatge de 10-12 punts.

El segon quart el Barça ha sortit fort i ha aconseguit cistelles en atacs ràpids. Hauria pogut agafar un avantatge de 12-20, en el minut 3 d’aquest quart, però a partir d’aquest minut, el Ferrol es va tancar bé en defensa i els blaugranes no van poder donar pilotes als homes alts.

La falta d’encert en el tir exterior i en els tirs lliures va provocar que els gallecs trenquessin el parcial acabant el quart amb un empat a 24 punts

A cara o creu

El tercer quart va ser d’alt nivell, de molta efectivitat de cara a cistella per part dels dos equips, un intercanvi continu de cistelles que va concloure amb un triple de 9 metres a l’últim segon del Ferrol. El quart va acabar amb un petit avantatge local de 45-42.

A l’últim quart, les defenses van tornar a enfortir-se, conscients de la importància que tenia tancar bé el rebot i no deixar entrar els homes alts, i això provocava que no hi hagués gaires cistelles. Sempre a remolc, els blaugranes aconseguien empatar però no posar-se per davant.

Quan faltava 1:30 i amb un empat a 52 El Ferrol va ficar un triple, però lluny d’abaixar els braços, l’equip barcelonista va fer pressió i va robar 3 pilotes , encara que només una va acabar en cistella i les altres dues en  falta personal. A 9 segons del final, l’UNES Regal Barça va tornar a recuperar la possessió de la pilota però no van aconseguir fer un tir i va acabar el partit amb un marcador molt ajustat,  55-54.