Derrota a Albacete (59-36)

El bàsquet en cadira de rodes blaugrana cau a Albacete, en un partit marcat per les baixes

En un partit estrany, ja que només van viatjar 6 jugadors, degut a lesions i temes personals, l’UNES-Regal FC Barcelona no va poder fer front a l’AMIAB d’Albacete.

A la pista del líder

Tot i així els jugadors que van anar-hi sabien que tenien que donar la cara i donar-ho tot a la pista. En un viatge d’anada i tornada en el mateix dia a Albacete, els jugadors sabien que seria molt complicat guanyar a la pista del líder.

En el primer quart , per suplir la manca d’alçada, els blaugranes van pressionar a tota la pista, tot i això, no s’ajustava bé la defensa i en atac  no es trobaven  bons tirs ni opcions còmodes interior per fer cistelles, quedant un marcador de 20-6.

En el segon quart, els blaugranes van poder ajustar una mica més la defensa, ser més agressius, tancant més els espais i no deixant que Albacete pogués jugar amb tranquil·litat i en atac començaven a trobar espais lliures en atac i buscar bones opcions de tir, acabant el segon quart amb un parcial ajustat de 11-8, tancant el marcador 31-14.

El tercer quart acaba decidint

A l’inici del tercer quart, l’UNES-Regal Barça no va fer bé el balanç defensiu i l’equip local va aprofitar  per trencar el partit i amb un parcial de 17-7, van posat el marcador amb un clar 43-21.

L’últim quart ja ha sigut de tràmit, l’equip va trobar bones opcions en atac, i en defensa tancaren millor als castellans, fent un parcial molt ajustat en un 16-15, acabant el partit amb un marcador en contra de 59-36.