fcb.portal.reset.password

El Barça Regal Unes ha dominat tot el partit (Foto: FCB)

Els blaugranes, ja classificats per a la fase d'ascens, afrontaven el partit amb la classificació per a la fase d'ascens ja assolida. Malgrat no començar gaire bé, els blaugranes van girar la tendència i van aconseguir una còmoda victòria.

Fluix primer quart i millora en el segon

En el primer quart, els blaugranes no va poder ajustar la seva defensa i això va produir que els bascos poguessin anotar. La falta d'encert defensiu la compensaven els blaugranes amb l'encert ofensiu i arribaven a la fi del primer període amb 16 a 12 en el marcador.

La defensa donostiarra pressionava en el segon quart i els blaugranes van poder anar a la línia de tirs lliures. Aquest fet, lligat a l'augment de l'efectivitat ofensiva blaugrana, deixava el marcador, al descans, amb un 37 a 25 favorable al Regal FCB UNES.

Decidit al tercer quart

Per activar el ritme de partit, els tècnics del FCB Unes van decidir pressionar. Fruit d'aquesta defensa l'avantatge va pujar fins més enllà dels vint punts favorables al blaugranes.

Sense defensa pressionant, els blaugranes van distanciar-se més per finalitzar el tercer quart amb un 64 a 32.

El darrer quart va servir per eixamplar la diferència al marcador. Els bascos no van poder parar el joc blaugrana i la distància va anar creixent fins el 90 a 36 final.

La fitxa del partit

Regal FCB UNES 90

Salto Bera Bera 36

Regal FCB UNES 90 (16+21+27+26): Oscar 4, Fasu 16, Parri 6, Àngel 16, Jhoney 10 –cinc inicial- Tedi 4, Teo, Àlex 11, Judith 4, Dani 19.

Salto BeraBera 36 (12+13+7+4): Fernández 1, Sánchez 2, Gil 5, Jiménez 14, Echevarria 14 –cinc inicial- Fadrique, Matos.

Tornar a dalt