fcb.portal.reset.password

Imatge del partit jugat a Cervera (Foto: Regal FCB Unes St. Feliu)

Aquest cap de setmana, l'equip en cadira de rodes del Regal FC Barcelona Unes Sant Feliu va jugar un partit molt especial. Es tractava d'un partit de Lliga, encara que amb un component emocional molt important.

Com ja és habitual, juntament amb la Penya Blaugrana de Cervera i l'empresa Seyart, l'equip va col·laborar amb la celebració d'un partit de Lliga emmarcat dins dels actes de "La Marató de TV Catalunya" que aquest any anava dedicat a la Regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

Agraïts a la Penya Blaugrana de Cervera

La Penya Blaugrana de Cervera va convidar el Regal Barça a jugar a les instal·lacions de Cervera, donant suport al bàsquet en cadira de rodes i posant el seu granet de sorra en aquest acte solidari que cada any es realitza a Catalunya. L'equip de bàsquet en cadira de rodes del FC Barcelona vol agrair a la Penya Blaugrana i a l'empresa Seyart el tracte rebut i que segueixin col·laborant i donant suport al nostre esport i a causes tan nobles com "La Marató".

Últim partit del 2011

A les 18.00 hores va començar el matx davant l'Avilés. Ja des del començament es va veure només un equip a la pista, ja que va dominar en totes les facetes del partit, en defensa tancant els pocs buits que podien anar provocant l'equip rival i en atac sortint amb molta facilitat i jugant pilotes fàcils dins de la zona per als nostres jugadors arribant al final del primer quart amb un clar 20-2.

En el segon període, el marcador va seguir creixent. Els blaugranes, sense mirar el marcador i treballant aspectes defensius i ofensius, van tancar el quart amb un altre parcial d'escàndol: 20-4, deixant el marcador al descans amb un contundent 40-6.

En el tercer quart va arribar una tímida reacció visitant i el lògic relaxament del Regal FC Barcelona Unes St Feliu. El parcial va acabar sent de nou favorable als blaugranes, encara que amb un 16-7 més normal. El marcador global era de 56-13.

Ja en l'últim quart, l'equip va tornar a treballar seriosament, a realitzar el treball que des de la banqueta s'anava marcant i això es va notar. Jugades amb molt criteri i defenses fortes van ser la tònica dominant fins al final del partit. El parcial, novament d'escàndol, 23-3, deixant el marcador final en un 79-16.

LA FITXA

REGAL FCB UNES ST. FELIU, 79
AVILÉS, 16


REGAL FCB UNES ST. FELIU:
Oscar (8), Tedi (6), Judith (4), Johney (10), Fasu (10), Xavi (2), Parri (9), Angel (4), Alex (10), Dani (16).

AVILÉS: Sala (2), Abounaim (2), Romero (9), Blanco (3).

Tornar a dalt