fcb.portal.reset.password

Foto: arxiu FCB-Unes

El partit es va iniciar amb la bona notícia que per primera vegada el Barça podia comptar amb els onze efectius de la primera plantilla. Tots dos equips van entrar a la pista amb dos quintets bastant alts, però els jugadors de l'equip visitant, que comptaven amb diverses baixes, no van poder defensar els tirs interiors de Fasu. A més, el Barça va aconseguir fer-se amb la majoria de rebots i va aprofitar els contraatacs de Carrillo, que va acabar el quart amb dobles dígits i amb un parcial de 20-4.

Rotacions

El segon quart va començar, com ja és habitual aquest any, fent entrar cinc jugadors de la banqueta, però, tot i això, la tònica va seguir igual. Les bones defenses se succeïen i l'equip seguia aprofitant la seva major alçada i velocitat, arribant al descans amb un 39-8.

A la represa, el matx es va moure amb una mica més de relaxació a l'equip local, que no va ajustar tan bé la defensa com abans, i que va rebre sis punts en només quatre minuts. Però a partir de la meitat del quart, la defensa zonal va tornar a pressionar i l'atac es va beneficiar d'això aconseguint més robatoris de pilota i atacs ràpids. Al final d'aquests tercers deu minuts, 60-14.

Repartiment de punts

L'últim quart es va iniciar amb una defensa 'press' a tota la pista, una defensa que deixava sense punts l'equip del barcelonès. Aquesta pressió, però, es va acabar als cinc minuts, quan van tornar a una defensa zonal i les cistelles van tornar a pujar al lluminós fins arribar al 82-17 final.

Cal destacar que els jugadors titulars i els suplents es van repartir els punts a parts iguals, 41 per a cada un d'ells.

LA FITXA

FC Barcelona-Unes, 82
CEM L'Hospitalet, 17

FC Barcelona-Unes: Òscar (7), Fasu (17), Xavi (-), Ángel (4), Àlex (13). -Cinc inicial-Tedi (4), Parri (9), Judiht (5), Johney (8), Llobet (2), Dani (13).

CEM L'Hospitalet: Trascastro, El Ghaib (4), Guerrero (4), Alcoba (4), Hernáez (2)-cinc inicial-Martínez, Sánchez (3).

Tornar a dalt