fcb.portal.reset.password

Bàsquet cadira de rodes

Moltes baixes per afrontar un desplaçament complicat a Tenerife, rival directe del Barça Regal Unes Sant Feliu per pujar de categoria, i rival invicte com els blaugranes fins ara. A més de Daniel Díaz, que està convocat amb la selecció colombiana per als Jocs Panamericans, es van sumar les baixes d'última hora de Xavi Romero i Johny Tiján, per malaltia. Així que l'equip blaugrana es va reduir a set jugadors.

El partit va començar amb un Tenerife fort, que va pressionar molt. Tot i això, el Barça ja va saber treballar de mica en mica per ajustar el resultat de 10-14. Al segon quart, el joc dels blaugranes va ser fluid, a jugar amb més calma, buscant les millors opcions en atac i ajustar les línies en defensa, cosa que va fer augmentar la diferència fins al 26-35.

A la represa no hi va haver cap sorpresa ja que el potencial dels blaugranes es va mantenir. El domini visitant va ser total i la diferència va arribar als 20 punts d'avantatge. Però els insulars no es van rendir i va poder tancar el tercer període amb un 42-56. Als darrers 10 minuts es va fer palesa la falta de rotacions. La intensitat en el joc es va reduir tot i que el partit mai va perillar (46-69).

LA FITXA DEL PARTIT

ADEMI TENERIFE, 46
FC BARCELONA REGAL UNES SANT FELIU, 59

Ademi Tenerife (10+16+16+4): Padrón (15), Mendoza (4), Pérez V. (15), Luis (2), Pérez J. (6), Plasencia (4)

FC Barcelona Regal Unes Sant Feliu (14+21+21+13): Óscar (7), Tedi (12), Parri (2), Ángel (21), Álex (8), Fasu (19)

Tornar a dalt