L’equip júnior, tercer en el campionat d’Espanya

Els joves blaugranes s’imposen a Saragossa, en el tercer i quart lloc del campionat estatal

Durant aquesta setmana ha tingut lloc el campionat d’Espanya de bàsquet en categoria júnior. El Barça Lassa ha finalitzat en tercera posició de la competició després de superar a Tecnyconta Zaragoza per 77 a 76.

Les semifinals marquen

Els blaugranes van aconseguir tres triomfs en els tres partits de la primera fase de la competició, que ha tingut lloc a les localitats de Badajoz i Elvas. En aquesta primera fase, els de Marc Calderón es va imposar a Iberostar Tenerife (101-60), a Baskonia (92-58) i a Fuenlabrada (90-77).

Amb aquestes victòries finalitzaven en el primer lloc del Grup C i a 1/8 de final superaven per 101 a 56 a Seguros Meridiano d’Alacant. A quarts també van vèncer a Estudiantes (72-67) i el Real Madrid era el rival a semifinals.

Tot i l’empenta final blaugrana, el Barça Lassa no va poder superar als madridistes i van cedir per 58 a 72. En el tercer i quart lloc es trobaven amb Tecnyconta Zaragoza. El partit estava sota domini blaugrana però els aragonesos van aconseguir girar el marcador i una cistella blaugrana a manca d’onze segons per a la fi del partit van donar el tercer lloc al Barça Lassa.