Dos partits i dos triomfs, gran debut de l’Infantil a la MiniCopa

Un triomf davant el Baskonia, els hi donaria el primer lloc del grup

L’Infantil A del Barça Lassa ha començat de manera impecable la seva participació a la MinCopa Endesa. Els de Carles Flores han assolit dos triomfs en el primer dia de la competició i ara tenen el repte de classificar-se per a les semifinals de la competició. El darrer partit serà divendres a les 13 h de Barcelona davant el Baskonia. Un triomf els faria primers de grup i tot perdent, en el cas de fer-ho per menys de 12 punts, serien segons i es classificarien per semifinals, encara que el Joventut superés a Gran Canària.

Bon Inici

Els joves de l’Infantil A del Barça Lassa van començar amb bon peu la seva participació a la MiniCopa Endesa. El primer partit els enfrontava amb els amfitrions del Gran Canaria i els nois entrenats per Carles Flores van dominar el partit des de bon inici, amb intensitat defensiva i encert en el tir exterior, per arribar al descans guanyant per 12 a 35.

A la fi del tercer quart els blaugranes ja tenien el partit sota control (29-58) per finalitzar amb un còmode triomf per 36 a 72.

Un gran tercer quart davant la Penya

La dificultat augmentava en el partit de la tarda. Els blaugranes s’enfrontaven amb el Divina Seguros Joventut. En els dos primers quarts els de Badalona prenien la iniciativa en el joc ofensiu, fet que els possibilitava marxar al descans guanyant per 37 a 32.

Però un parcial favorable al Barça Lassa de 0 a 9 en els inicis del tercer quart donava la volta al marcador. Els blaugranes ampliaven la diferència a l’equador del quart (38-49) amb una gran defensa. Els de Flores dominaven totes les facetes de joc i començaven el darrer quart amb un 46 a 65 favorable.

Amb aquesta diferència, el partit tenia clar color blaugrana i en el darrer període el Divina Seguros Joventut ha reduït una mica les diferències però el triomf del Barça Lassa no ha perillat en cap moment, amb un definitiu 67 a 78.