Divina Seguros Joventut – Barça Lassa (77-74): S’escapa en el darrer quart

Divina Seguros Joventut – Barça Lassa (77-74): S’escapa en el darrer quart

Els blaugranes no poden repetir el títol assolit la passada temporada i cauen a la final de L’Hospitalet

Per quart any consecutiu el júnior blaugrana arribava a la final del Torneig Ciutat de L’Hospitalet i ho feia en el clàssic del bàsquet català davant la Penya, en un partit que donava el passaport per a la final europea de la categoria que tindrà lloc a Belgrad. Els joves no han pogut revalidar títol i el blaugrana Luka Samanic ha estat escollit MVP.

Vint minuts de ratxes

La igualtat era la tònica en l’inici de la final. Dos equips que es coneixen molt bé cercaven els punts febles del rival i en sis minuts de joc els blaugranes guanyaven per 12 a 14. Un parcial de 0 a 7 en el darrer minut, distanciava al Barça Lassa a la fi del quart (17-23).

El partit es jugava amb màxima intensitat i amb ratxes pels dos equips. Ara tocava la dels de Badalona que es situaven quatre punts per sobre (27-23) en els primers minuts del segon quart, fet que obligava a Marc Calderón, entrenador blaugrana, a demanar temps mort.

El ritme del partit era de la Penya (35-28) a 2’30” del descans i ara, de nou, la ratxa tornava ser blaugrana (35-34) amb el corresponent temps mort de la Penya a 1’08” per a la fi del quart, per arribar al descans amb un punt per sobre (35-36) a favor del Barça Lassa.

Sense sort

Començaven els blaugranes concentrats el tercer quart. Un dos més ú de Samanic els deixava amb un 35 a 43 favorable en poc més de dos minuts de joc. Tot i els intents de  Divina Seguros Joventut, el Barça Lassa es mantenia concentrat en el partit i a manca de 2’20” continuava liderant el marcador per 51 a 59. Amb domini blaugrana per 57 a 63 s’arribava a la fi del tercer període.

En el darrer quart, els de Badalona tornaven a posar pressió en el marcador. Just a l’equador del quart s’acostaven a dos punts (67-69) i empataven poc després. S’entrava en els dos darrers minuts amb empat a 72.  

Un parcial de 4 a 0 deixava la Penya 76 a 72 en entrar a l’últim minut de joc. Tom Digbeu anotava a manca de 10 segons (76-74) i pilota per la Penya que anotava 1 punt de tir lliure (77-74) i 9 segons per jugar amb possessió blaugrana que no van poder anotar.

Desprès d’una gran actuació, el blaugrana Luka Samanic ha estat triat com MVP de la competició i és el sisè blaugrana que ho aconsegueix al llarg de les 39 edicions del Torneig i substitueix en el guardó a un altre blaugrana, Sergi Martínez.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Divina Seguros Joventut – Barça Lassa

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut