Arrenca la fase prèvia de la Minicopa Endesa

Arrenca la fase prèvia de la Minicopa Endesa

L’equip infantil A juga el pas a la fase final de la competició a València

Durant els dies 8 i 9 de desembre l’Alqueria de València acollirà la fase prèvia de la Minicopa Endesa. En aquesta primera de la competició la formen 16 equips de categoria infantil que representen els seus clubs ACB. Sis d’aquest equips acompanyaran a Real Madrid i Herbalife Gran Canria, ja classificats.

El sistema de competició

Els 16 equips es divideixen en quatre grups de quatre equips i cada grup es juga en format lligueta i el primer classificat de cada grup es classificarà per a la fase final de la competició. Els segons classificats de cada grup jugaran una eliminatòria per establir els dos darrers equips classificats.

El Barça Lassa A resta inclòs en el Grup C on jugarà davant el Real Betis Energía Plus, San Pablo Burgos i Iberostar Canarias amb els següents horaris

Divendres 8

12 h Barça Lassa – San Pablo Burgos

18.30 h Barça Lassa – Real Betis Energía Plus

Dissabte 9

12 h Iberostar Canarias – Barça Lassa

L’Infantil B a Sabadell

Aprofitant l’aturada a la competició l’equip Infantil B jugarà el Torneig Ciutat de Sabadell. Un torneig on figuren 16 equips enquadrats en quatre grups. Els blaugranes jugaran davant el Santfeliuenc, SESE i Farners i segons la classificació, disputaren els partits per definir la classificació final del torneig.

Els partits es juguen en els pavellons de Cal Balsach i del Nord de Sabadell durant els dies 7,8 i 9 de desembre. En aquest torneig també participa el Real Madrid, Joventut i Málaga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut