Tres triomfs i dues derrotes en el bàsquet base

Tres triomfs i dues derrotes en el bàsquet base

El Cadet B i l’Infantil B no poden vèncer, mentre que el júnior, el Cadet A i l’Infantil A segueixen sumant

No ha estat una de les millors jornades en el bàsquet formatiu, però les derrotes també serveixen per créixer i aprendre. I és que aquest cap de setmana dos dels cinc equips formatius han caigut. El júnior, el Cadet A i l’Infantil A han sumat la victòria, mentre que l’Infantil B i el Cadet B han caigut.

El júnior d’Alfred Julbe va vèncer per un contundent 47-98 a la pista del CB Cornellà i segueix liderant el grup amb un balanç de 9-0, amb un triomf de marge sobre el Joventut de Badalona. El Cadet A, per la seva banda, també ha sumat el 8è triomf de la temporada en vuit partits després de superar amb claredat l’EBG Marc Gasol (54-113). Els de Marc Calderón tenen dos triomfs de marge sobre el Joventut i l’Hospitalet. El Cadet B, però, va caure de forma ajustada en la seva visita al líder l’UBSA de Sant Adrià (80-74) i té ara un balanç de 5 triomfs, 4 derrotes i es troba en la quarta posició del grup.

L’Infantil A va tancar el marcador en el seu partit a la pista de l’UE Sant Cugat (6-56) en un partit en què l’ambició dels de Ruben Muñoz es va demostrar des del primer moment. Després d’haver disputat el cap de setmana passat la Minicopa, l’Infantil va sortir al partit amb moltes ganes i va treure profit de la defensa i els rebots defensius per sortir al contraatac i tancar el partit. Actualment l’Infantil A té un balanç de 5-0.

Finalment, l’Infantil B, va caure a la pista del CB Sant Josep de Badalona per 80-71 en la que ha estat la primera derrota de la temporada. Tot i que al descans els de Carles Flores dominaven per tres punts, 35-38, en la segona part els badalonins van aconseguir un parcial de 13-0  que els va donar un avantatge de deu punts. Tot i que en el tram  final l’Infantil B va fer un parcial de 8-19, en l’últim període els locals van anotar des del triple fins el 80-71 final. El balanç ara dels més petits de la casa és de 4-1, per darrere del nou líder, el Sant Josep.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut