Eric Vila: “He d’agrair al Club i a Xavi Pascual que em donessin l’oportunitat de debutar”

Eric Vila: “He d’agrair al Club i a Xavi Pascual que em donessin l’oportunitat de debutar”

L’MVP de l’Eurolliga júnior explica a l’Hora B de Barça TV els motius que l’han portat a deixar el Barça Lassa per marxar a la NCAA

Eric Vila ha deixat de ser una de les joves promeses del bàsquet formatiu blaugrana per convertir-se en nou jugador de la Universitat de Texas A&M, de la NCAA. El fins ara aler del júnior del Barça Lassa va ser escollit MVP de l’Eurolliga júnior, que va guanyar l’equip d’Alfred Julbe al mes de maig, i també va ser el debutant més jove al primer equip (14 de setembre del 2014 contra el CAI Saragossa). “És un dels moments que mai oblidaré. Va ser increïble poder debutar i més al Palau, que estava ple”, va comentar Vila.

En declaracions al programa Hora B de Barça TV, Vila va explicar aquest dilluns: “És un orgull poder dir que sóc el més jove a debutar amb el primer equip –amb 16 anys- i he d’agrair al Club i a Xavi Pascual que em donés aquesta oportunitat. M’ho emportaré sempre”.

L’aler va explicar que la part acadèmica ha estat decisiva a l’hora de prendre la decisió d’anar als Estats Units. “Al final he decidit la millor opció per anar creixent, a la vegada, com a jugador i en l’àmbit acadèmic”. Allà compaginarà el bàsquet amb la carrera de Màrqueting.

Per últim, Vila va reconèixer que va fer una visita a les instal·lacions del seu futur equip, que és el que més s’adapta al seu joc.“Juguen un bàsquet semblant a l’europeu, les instal·lacions són excel·lents i l’equip és Top25 de la nació”.

Eric Vila deixa el Barça després de sis anys vinculat al Club, on va ser l’MVP de l’Eurolliga júnior, un torneig en què els joves del Barça Lassa van superar el Crvena Zvezda de Belgrad (90-82) a la final disputada a Berlín el 15 de maig passat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut