El Júnior i el Cadet A, imparables en el bàsquet formatiu

El Júnior i el Cadet A, imparables en el bàsquet formatiu

Tots dos equips aconsegueixen el triomf a la pista del Joventut del Badalona i el Cadet A ho fa amb un marcador molt ampli

Jornada amb quatre victòries de cinc possibles en el bàsquet. Totes elles de gran mèrit, però dues d’elles en una pista realment complicada. I és que el Júnior d’Alfred Julbe va vèncer per 74-80 a la pista d’un Joventut de Badalona que fins aleshores no havia perdut cap partit. Així doncs, els blaugranes són ara líders en solitari de la categoria preferent amb un balanç de 6-0.

L’altre equip formatiu que va vèncer a l’Olímpic de Badalona va ser el Cadet A de Marc Calderón. I ho va fer amb un marcador d’escàndol: 61-113. L’equip blaugrana segueix sent líder en solitari i cal destacar que, en els sis partits disputats fins ara, té una mitjana de 118,5 punts per partit, tenint el rècord de la temporada en 143 punts.

El Cadet B de Gregor Fucka, per la seva banda, va caure a la pista del CB Cornellà per un ajustat 71-67 i es queda amb un balanç de 3-3 i com a quart classificat del seu grup, que el lidera el Sant Adrià, invicte. L’Infantil A de Ruben Muñoz va vèncer amb facilitat a la pista de l’UE Gaudí (20-70) i segueix manant amb tres triomfs en tres partits.

Finalment, l’Infantil B de Carles Flores també va guanyar i ho va fer a Les Comes, a Igualada, en un matx que va finalitzar amb 44-96 en el marcador. Els més menuts de la base també tenen un balanç de 3-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut