Cap de setmana de tornejos per al bàsquet formatiu

Cap de setmana de tornejos per al bàsquet formatiu

L’Infantil B i el Cadet B finalitzen en segona posició a Castelldefels i a Farners, mentre que l’Infantil A acaba quart també a Castelldefels

El bàsquet base del Barça de bàsquet ha disputat aquest cap de setmana diferents tornejos durant la Setmana Santa. Tot i que cap dels equips blaugranes han pogut vèncer, sí que tots ells han fet un bon paper.

El Cadet B va acabar segon al Torneig de Farners després de caure a la final contra el Reial Madrid per 75-68 en un partit igualat i en què l’encert dels blancs en els tirs lliures va acabar decantant la balança. Cal destacar que els homes de Carles Flores van superar uns exigents quarts de final contra l’Herbalife Gran Canària i posteriorment el Manresa a les semifinals.

L’Infantil A de Ruben Muñoz va acabar quart al Torneig FIBA U14 de Castelldefels. Els blaugranes van disputar un bon torneig, però a les semifinals es van topar amb l’Unicaja de Màlaga i van caure per 67-62. L’equip malagueny va ser el campió final, mentre que els blaugranes van acabar quarts després de caure en la final de consolació contra el Madrid per 85-40.

Pel que fa l’Infantil B, els homes de Manel Muñiz van acabar segons també a Castelldefels – en categoria U13- després de caure a la final contra el Reial Madrid per 78-68 en un matx molt igualat i que es va trencar amb un parcial dels madrilenys a l’últim període. Els blaugranes van fer un torneig impecable, arribant a la final sense conèixer la derrota, i van superar de forma clara el Joventut a les semifinals per 79-44.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut